Na, megvolt az első munkanap, pontosabban még csak takarítás volt, és hideg vízzel elvileg nem lehet csodát tenni, de úgy látszik nem is az volt a lényeg, hanem a gyorsaság de azért mégis értékelhető munka. De az egészet csak az rontotta el, hogy a nap millió ágra sütött pont a fejünk fölött, mert igazából… pontosabban úgyse ezt kell benne élvezni. Ez olyan, mintha egy buliban azt szeretnéd, hogy a te lakásodon van, és utána takaríthatsz. Este kell élvezni, amikor megy az előadás, elsötétült a nézőtér. Persze közben lehet káromolni a későn érkezőket! De komolyan, nem vagyok egy pontos alkat, de színházból pofám nem lenne elkésni, de úgy látszik sokak képén vastag a bőr. Meg aztán ezeket rábeszélni, hogy legyen szíves ne kamerázzon már, mert pofád lapos, eltöröm kezed-lábad… és nem szabd elsütni az Amerika psycho-s poént, ha baj van, hogy „Orvos vagyok, orvos vagyok!!!” Jó lesz ez, szarni kell bele, és élvezni az előadást, hisz csak önkéntesek vagyunk, nem is nagy elvárással nézünk a munka elé, bár az, hogy sztárok, celebek mennek el mellettünk és látunk csodásabbnál csodásabb modern darabokat… itt nem fikázni akarom a dolgokat, mert örülök, hogy ez a lehetőség megadatott, de ez a sznobság, meg mindenki úgy viselkedik, mintha az atyaúristen lenne, ezek a nézők akarnak lenni és a rendezők , meg a ripacsok… na jó most hagyom abba, This is the life ebbe bele kell törődnöm! De képtelen vagyok elfogadni egy ilyen piramis rendszert, ahol csak alul létezhetsz, mert fölötted mindig lesz valaki és te még csak gondolni, se gondolhatsz rá, és a remény ott porlad el, hogy te megszületsz.

Valamelyik nap gondoltam rá, Angyalok Amerikában után szabadon, egy krokodil akarok lenni, de komolya! Irtani a népet, miközben csak áztatod a pocakod, de ők csinálják jól!

Én csak néztem le a magasból és vágytam leszállni, ahogy hallottam a szerkezet instabil hangját, bárcsak dőlne össze és temetne maga alá…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr441223178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ent lány (törölt) 2009.07.03. 14:29:35

Ugyan már, a szabadtéri évek óta sznobizmus melegágya... inkább röhögj a markodba, hogy nem vagy közéjük való, és a hierarchia alja lehetsz. Neked a jobb.
süti beállítások módosítása