Rothadás meleg van!

2009.07.15. 18:58

Nagyon meleg van, marha meleg, megmozdulni se jó, a szobában lenni se jó, lenn az utcán lenni meg végképp nem jó megoldás. Nem tudom mit kéne csinálni, aludni?! Felkelt ez a nyavalyás meleg! Este is rohadt meleg van! A panel falai úgy megszívják magukat, hogy éjszaka csak úgy ontják magukból a hőt. Tárva-nyitva az ablak, sehol egy kis hűs szellő, egy valamire való levegőmozgás, semmi az ég egy adta világon! Egyhelyben maradni is rossz választás, mozogni is. Vizet inni is elég rossz, mert azonnal szakad rólam a víz. Utálom ezt a nyarat, úgy elvileg a nyarat. Amikor nem tudsz már mit felvenni, pontosabban mit levenni magadról, hogy azért ne botránkoztass meg senkit, kényelmes legyen, esztétikus, de ne gyulladjál meg benne! Nem tudom mi kéne, de tényleg?! Visszasírom a hétvégi időjárást, amikor olyan hideg volt, hogy két takaróval burkoltam be magamat, az esőt, ami teljesen lehűtött, és emlékszem, én csak nevettem bele az éjszakába, az eső meg csak zuhogott, folyt le a víz… Most zúg a ventilátor, és én szívem szerint fel-le rohangálnék, mint pók a falon, nem találom a helyemet, és ez lassan felemészt és megőrjít! Ilyen ítéletidőben semmit nem lehet csinálni, de tényleg, még strandoláshoz is túl meleg van, leégsz, és akkor ott rohadsz meg az UV sugarak miatt… Elegem van, de tényleg!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr11247997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ent lány (törölt) 2009.07.16. 12:21:05

Én is gyűlölöm a meleget! Le vele!

Tök jó ez a Kálloy... mellesleg ő volt az első színész aki elérte hogy sírni tudjak színházban... szeretjük.

liza (törölt) 2009.07.21. 16:35:18

Szia! nem tudom ki vagy, de dettó, én is gyűlölöm, teljes szívemből!!! és most jön a 40 fok , az is lehet belehalok, de komolyan.
süti beállítások módosítása