Azért vannak a jóbarátok...

2009.07.23. 18:03

Két fantasztikus napot tudhatok magam mögött, amikor elfejthettem az élet problémáit, és felhőtlenül nevethettem bele a nagy semmibe, és ezt a Barátnőimnek köszönhetem, Kedden ismételten Kecskemétre mentünk, és megint pizzáztunk egy X. helyen, mert már annyi helyen próbáltunk! Sétálgattunk, beszélgettünk, röhögtünk és nagyon jó volt, olyan pillanat, amit sose akarok elfeledni, amire mindig szükség van. Hisz a barátok a legfontosabb dolgok az életben a család után, természetesen. Rájuk mindig számíthatsz, ők mindig ott vannak, velük mindig el lehet szórakozni. Egyetlen férfi se pótolhatja ezeket a dolgokat, hisz ha majd egy fiú faképnél hagy, a barátok állnak majd melletted, ha összejössz valakivel, nekik számolsz be részletesen mindenről. A mai napom is csodálatos volt! Főzőcskéztünk! Karalábé leves, meg tökfőzelék, meg egy olyan sütemény, amit elképzelni se lehet, ha olvassuk a receptet, hisz kétfelé választott tészta, az egyik mákos, aztán még rá barack, be a sütőbe, aztán egy túrós- pudingos krém rá, és csoki máz. De volt piacozás, meg lángos evés… tevékenyen telt a mai nap és ez jól esett. És most kellemesen elfáradtam, de már itt a magyar felirat az új True Blood-hoz és nagyon meg kéne nézni! De a szemeim eléggé csukódnak lefelé, és a lábaimat nem érzem, ma annyit álltam, nem úgy, mint mikor itt poshadok a gép előtt. De holnap úgyse tudok mit tenni, hisz jön a negyven fokos meleg! Nem akarom, ezt a meleget elviselni se lehet, nemhogy szeretni!

Azért még gyorsan megnéztem a True Blood-ot, ami egy hatalmas széria, kezdek rájönni, hisz ebben legalább szeretkeznek, ha beleillik a jelenetbe, ha nem, ellenben az Alkonyattal!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr341263453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása