Már 24 óra sincs hátra a médiatudomány vizsgáig,az etr lezárta a jelentkezést,máskorra meg már ninsc időpont...maximum UV-re,de addigra szereintem a hülyéje már a Balatonon sütteti majd a hasát...csak akkor mi lesz azzalk,aki megbukik,vagy avval,aki még nem is vizsgázott!?
Lényegtelen!Mínusz 4 kredit...
Egyik ismerősöm csinálta jól;lejelentkezett és máskorra nem is iratkozott fel...bár Neki nem ez az egyetlen szaka,de ugyanúgy bukik 4 teljes kreditet...de minek is menne el írásbelizni,ha úgyis karót kapna!?Igaza van!
Mivel holnap levizsgázom ebből a gyönyörű tantárgyból utánna már nem hiszem,hogy a blogon valaha is előfordul ez a téma...míx.még aznap,hogy meghúzott-e vagy meghúzott-e!?De most már Orson Welles és barátai vannak hátra,meg persze a zsidóság vizsga,amit/mármint a kurzust/mindenkinek csak ajánlani tudok...nagyon érdekes,de tényleg!!!
Filmes élményeimről csak annyit,ami persze a huszonegyedik századhoz kötődik,hogy csütörtökön megnéztem az Indiana Jones-t...kicsit furcsa volt,így első nézésre,a földönkívüliek látványa és az öregebb kiadásban megjelenő Han Solo,pontosabban Indy nem fért meg egy vásznon...és ezt a rendező is belátta,mert a UFO-k a film végére elhagyták hőn szeretett bolygónkat...ami persze joggal köszönhető Uri Gelleres ráolvasásnak "Mukodj!",amikor az Indy család és az a tébolyult ürge a koponyát simogatja...amúgy meg persze happy end a film:a legifjabb Indiana felvenni a földönlévő kalapot,de apja elhappolja előle és csak ennyit mond:"Fiatal úr" ...Ezt a filmélményt csak fokozni lehett a werk filmmel,amit a hétvége valamelyik napján adtak le hajnalban...Harrison Ford hívta össze a bagázst egy új rész erejéig és minden akció jelenetet Ő maga csinált!!!De nem hiszem,hogy nem hallottunk már ilyet,látva Tom Cruise erőlködését a sziklafalon a Mission Impossible kettőbe,ami megjegyzem a legjobb rész a három közül!De nem is ez a lényeg...holnap bye-bye média és talán,ha a sors is úgy akarja...márpedig biztos nem,szerda végeztével már csak a zsidóság vizsgám marad...de,mint tudjuk ekkora szerencsém sem nekem,sem senki másnak nem lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr46489110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása