Vizes a hajam, és most így már a hátam is csurom vizes. Az ablak tárva-nyitva, de nem jön be levegő, talán a függöny az oka, de nem akarom, hogy egy csipetnyi fény be tudjon jönni a szobába. Lebeg a függöny, pontosabban így beszívja a levegő az ablakkeretbe, mint egy vákuum, belegondolok milyen lenne megfulladni. Nem tudom, hogy lehet szépen meghalni, ágyban párnák közt, szépen lehunyni a szemedet és nem kinyitni többet. Vajon álmodnak a holtak, örök álomképek a tudatalattból feltörnék?! Lennék gyilkosság áldozata, vagy egy véletlen baleset, vagy képes lennék tönkretenni az életemet egy adott pillanatban?! Nekirohant egy késnek, pont szíven szúrta, szíven, mely szerelemtől sújtva engedte, hogy az éles tárgy keresztül haladjon rajta. Vagy feküdni a kádban, mely tele van vízzel, és majdnem elsüllyedsz, már alig lóg ki az orrod, hogy levegőt vehess, és vagy felvágod egy borotva pengével az ereidet, vagy beledobod a rádiót, amiben épp egy szép szám szól, és csak merül, és merül és tompul a hang, az a kellemes férfi hang, mely elhiteti veled, hogy rád is vár a nagy szerelem és végül elnémul, a testedet átjárja a feszültég és vége. Lehet sípol a tüdőm, csak egy kicsit, vagy hörögnék, mint Darth Vader?! Köhögök és nagyon rossz, nyelni alig bírok, levegőt venni alig bírok, mert rögtön köhögök.

Leülök a gép elé, hogy kezdjek valamit az életemmel. Írni kéne. Tollat ragadok, de szívem szerint már a végén tartanék. Akkor begépelem, hátha az gyorsabb ,de így elvész a varász, és olyan idegen is a szöveg, amit írok. Eltelik egy óra, aztán még egy, aztán három és menni kéne vagy legalább tenni valamit, de semmi, csak ülök és semmi értelme az egésznek és így jön napra nap, hétre hét, évre év és sematikusan sablonos mindennapjaimat semmi és senki sem töri meg. Pedig mindenkire vár valaki, meg a tizenöt perc hírnév…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr91224441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ent lány (törölt) 2009.07.03. 14:32:13

Hát kérlek ez ilyen, az élet egy bazi türelemjáték és odafönnt röhögnek a nyomorainkon. Ennyi.
süti beállítások módosítása