Végre valami jó hír

2008.05.29. 12:37

Ötös lett a Szemiotika alapjai!!!Ennek most nagyon örülök,bár a kis fikamaó tettét nem feledteti...meg azt se,hogy tegnap jól félrenéztük a dátumot,de szerencsére csak egy nappal és a jegyen átírták a dátumot.Köszönjük,Grand Café!!!
Ez az idő teljesen megőrjít!Tegnap még megdölt a meleg rekor,bár Kiss Ádám havarja szerint áll mögötte valaki...ma meg fáztam!!!Ezek után mi jöhet még!?A Balatonon éljük meg a második karácsonyt!?Bár jó,nem ennyire drasztikus a helyzet,de reméljük,hogy a Holnapután című film nem válik valóra...még egy jégkorszak!?Ne nevettessük már ki egymást!
Amúgy most édes a pihenés,mégha mondjuk a tegnapi vizsgám nem is sikerült annyira...drága barátnőm,akinek most már egész életemben hálás leszek,segít a Statikus képek képelemzésében!!!Csak szépen finoman fogalmazzuk meg,hogy Ő sokkal szebben ír,de amúgy meg word dokumentumnál lényegtelen...szóvel KÖSZÖNÖM MINIBOGYÓM!!!
Szerintem egyenlőre ennyi bejegyzés elég.

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr7493294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titt 2008.05.30. 16:36:02

ez a Kis fikamanó megnevezés roppant kreatív :D tetszik, bár adja az ég, hogy soha ne hozzon össze vele a sors( vagy az Etr). amúgy hajrá csak így tovább már lassan lekörözöl engem is a posztok számával, bár nem mondhatni hogy én nagyom töröm magam hogy szaporodjanak :D
süti beállítások módosítása