Túl vagyok a vizsgákon...persze ezt csak nagyon halkan jegyzem meg...mert remélem,hogy a mai vizsgán sem húz meg a Tanár;remélem legalább a kettes megvan!!!Ugyanis ebből sincs fenn több időpont,mármint amire fel tudnék jelentkezni...mert időpont van,csak hely nincs...és amúgy is szóbeli!!!
De a klasszikus film hál'Istennek 4es lett és statikus képelemzésre is megkaptam az 5öst!!!Úgyhogy nagy az öröm!!!Bár a média aggaszt,hogy a kis fikamanó nem akar több időpontot felrakni!!!Ki mondta,hogy egy nap alatt szóbeliztessen le 20 embert!!!És írásbelin,az általunk látott kódon futó Bevezetés a médiatudományba című kurzuson csak 8 max fő!?
De ezen nem is rágom magam,jól csináltam,hogy ilyen előre vettem fel mindent.
Más téma!
Három napja kisebb-nagyobb megállással szakad az eső!!!És természetesen ezalatt a három nap alatt nekem sikerült is bőrig áznom...hazafelé a moziból(Bárányok harapnak--->nézzétek meg!!!Hatalmas egy film!!!Ezek az új-zélandiak...mellé csak ajánlani tudom a The Devil Dared Me To című,másik új-zélandi remekművet,amihez a 15.Titanic filmfesztiválon volt szerencsém...hatalmas!!!Szétröhögöd a beledet!!!Nah,mindegy.)amikor elmentünk üres DVD-ért,mert végre sikerült megszerezni a Kés/alatt első négy évadját...már csak a Lost első évadja kéne,és megérteném,hogy
Jack Shephard ,akinek vezetékneve azt jelenti juhász,erre egyik kedves ismerősöm világított rá!!!...szóval,hogy Jack miért ilyen amilyen!?De ha már sorozat! Valaki nem tudja esetleg,hogy akkor Michael Vaughn kicsoda!?Négy évad óta figyelem,követem az Alias-t,de ez az információ még nekem is új volt!!!És akkor elütik őket,mert végre összeházasodnak...hát erre is elég sokat vártunk!!!Remélem J.J.Abrams fogja folytatni,mármint biztos,de remélem nem rontja úgy el,mint ahogy a Lost-ot,ahol már ki tudja mi is történik meg egyáltalán mi is az a Sziget .
Nah,mindegy.
Egyenlőre ennyi mára.

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr15506685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása