Most ilyen kedvem volt...

2010.07.13. 22:34

Egyedül vagyok itthon, jó ez meg minden, szabadság, és ennyi már igencsak kell, hogy tomboljak, de valahogy azért jó lenne tudni, hogy más is van itt rajtam kívül…nem hiszem el, rám nem vár sehol senki?! Szóval most komolyan, állandóan viszket a hátsóm, ami azt jelenti elvileg, hogy dicsér az anyósom, szóval nagyon örülnék, ha szólna kicsinyke fiának, hogy találjon már meg!!!

Na, de most nem ez a lényeg, hanem az első olyan lerészegedés, amikor rókázásig fajul a buli!

Nem szeretek hányni, de ki szeret?! Kiskoromban ki nem állhattam, és féltem is tőle…pedig akkor még az Ördögűző kimaradt az életemből. Na, mindenesetre, iszogattunk rendesen, csak a baj az volt, hogy fáradt is voltam már eléggé, most is az vagyok, de magányos is, ezért inkább a neten lógok a haverokkal, meg meleg van…rettentően!!! Szóval a lényeg, hogy fáradt voltam, meleg volt, nem is ettem valami sokat, és ittam ám én mindent. Istennyila! Isteni egy dolog, de tényleg, citromlé meg vodka és víz, és hűsítő finomság, Csak így a borok, meg a martini és sárgadinnyés vodka likőr után, lehet kicsit sok volt, vagy fene tudja… de a martini is jó dolog, Oliva bogyóval valami fantasztikus! Szóval a lényeg, hogy azért minden a fejben maradt…az uborka is… az éneklés, Mikike kisminkelve, de egy fél óra kiesett, amíg aludtam, és a dolog, hogy kimentem könnyíteni magamon, és a többiek virslit főztek, de szóval amúgy jó volt a buli, csak ezt a rosszullétet kihagytam volna, de nagyon ám! Most már azért vigyázni fogok, de kell egy VBK buli, már tudom, és egy igazi pizsamában ülünk és pornót nézünk, és röhögünk, avagy valami jó erős horrort, amin parálunk…vagy tényleg kéne egy várba mennünk nyaralni vagy telelni, ahol recseg a padló, és süvít a szél… vagy Szlovákiába…Motel!!!

Basszus, több dolgot nem tudok most leírni, pedig akkora volt bennem a lendület, hogy írok, de azért csak kell ügyelni arra, hogy azért ne legyen tök nyilvánvaló minden, mert csak olvassa az egész világ, ha rá talál erre a bejegyzésre, és a férfiak, a perverzebb fajtából erre recskáznak, vagy nem t’om.

Na, de azon kívül úgyse tudok mit mondani, hogy Robert Pattinson még mindig nagyon helyes, de a vászonról már el fog tűnni ilyen fehéren, de a szőrcsomó a mellkasán vicces. Ahogy a sátras jelenet az Eclipse-ben, tiszta Túl a barátságon a dolog. Meg a medvedisznó emberek!!! Amúgy van új kedvenc! David Tennant!!! És a Doctor Who…meg a Blackpool és Casanova…na,de szerintem így feljegyzésnek elég ennyi, hogy valahol megmaradjanak a dolgok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://you-know.blog.hu/api/trackback/id/tr432150173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása